Pris för catering i Uppsala

Inför festliga tillfällen och helger är det skönt att kunna koncentrera sig på annat än att fixa maten till alla gäster. Därför har vi kollat upp vad som gäller för pris för catering i Uppsala. Eftersom Uppsala är en anrik studentstad kan man räkna med att det har festats en del genom åren, och vi räknar snabbt till 20 cateringföretag innan vi nöjer oss.

Det är stor skillnad på maten

Det vi tittar vi är dels priset, men också vad vi får för det. Det är ingen överraskning att den billigaste cateringen till vår fest ger förslag på Chiabatta, pastasallad, couscoussallad, skuren frukt och grönsaker, kycklingklubbor och relativt lite av det extra vi vill ha för att lyxa till det.

Hur stämmer priserna?

I det dyraste prisförslaget hittar vi en hel trerätters meny, där fokus ligger på riktigt lyxig festmat, mer i stil med vad vi hade tänkt oss. Förrätt med någon form av kall lax, Varmrätt, som även den är kall, trots namnet, och ett fat med olika desserter att plocka från. Vi ser att priserna varierar eftersom det är sådan skillnad på cateringen.

Pris för catering i Uppsala varierar stort

Priset och matens kvalitet följs åt

Det är enkelt att se att även om priserna på catering I Uppsala varierar stort, med det dyraste förslaget mer än tre gånger så dyrt som det allra billigaste, så få man det man betalar för. När väl maten kommer är den överdådig, upplagd snyggt på riktigt porslin, och det följer med flera goda tillbehör än menyn anger. Åh, så lyckat det blev!