Om oss

Vi på Catering Uppsala grundades för mer än 20 år sedan, i hjärtat av just Uppsala. Med en passion för både mat och för människor har vi de perfekta förutsättningarna för att erbjuda det bästa av båda saker. 20 år senare har vi lyckats erbjuda catering till mer än 2000 nöjda kunder över hela landet, med allt från förstklassiga maträtter till riktigt fräscha lokaler,

Med oss blir det rätt

Om du som företag eller privatperson har ordnat till fest med en stor mängd gäster finns det få saker som är viktigare än att maten blir av toppkvalitet. Det gäller allt från småtugg till huvudrätt – och hur det smakar kommer sätta sig på minnet hos samtliga. Därför kan ni vara trygga i att vi på Catering Uppsala ordnar mat som ni kommer älska att bjuda på. Vi har flera samarbetspartners med erfarna kockar som inte vill något annat än att servera mat som är riktigt, riktigt god.

Vi är (nästan) alltid tillgängliga

Ska du bjuda upp till fest inom den närmsta tiden? Kul! Oss kan du alltid kontakta vare sig det gäller en liten fundering eller önskan om en kostnadsfri offert. Vi lägger stor vikt i att alltid vara oerhört service-minded och siktar därför på att försöka överträffa dina förväntningar varje gång – oavsett hur höga de är.

Varmt välkommen till oss på Catering Uppsala när du behöver oss!