Behöver du beställa företagscatering i Uppsala? I staden finns det gott om aktörer som erbjuder den här typen av tjänster för kunder i alla storleksklasser. Man kan välja att endast beställa mat som fraktas till eventet eller festen. Det är även möjligt att beställa kockar, serveringspersonal och bartenders som förgyller tillställningen.

Gör upp en checklista

Innan man beställer företagscatering är det bra att göra upp en checklista med de behov som man har inför den berörda tillställningen. Behövs dryck, porslin, bestick och bordsdekor? Tänk även efter hur mycket hjälp med servering och liknande kringtjänster som behövs utöver maten. Det kan även vara bra att fundera på om det kommer att krävas specialkost.

Ta in olika prisförslag

Företag är naturligtvis intressanta kunder för de aktörer som bedriver cateringverksamhet i Uppsala. Precis som när du köper in andra tjänster är det en god idé att efterfråga en offert från varje tänkbar cateringfirma. Sedan är det bara att jämföra prisförslagen och ställa dem i relation till det som de olika aktörerna tycks erbjuda rent kvalitetsmässigt.

Företagscatering i Uppsala med serveringspersonal

Var ute i god tid

Som alltid är det en fördel att vara ute i god tid när man ska beställa catering. På så sätt försäkrar man sig om att specifika behov hinner tillgodoses. Trots att Uppsala har många företag i cateringbranschen så kan konkurrensen om de mest populära vara hård. Under högtider och helger kan efterfrågan vara extra hög, den som är först ute med sina förfrågningar kan vraka och välja.