Våra tjänster

Vill du erbjuda catering på din tillställning? Det är ett perfekt sätt att mätta många matar utan att behöva springa fram och tillbaka, och det är enkelt för alla att hitta något som de gillar. Med oss blir det väldigt enkelt att tillfredställa alla gäster. Är du osäker på något kan du alltid kontakta oss – vi är tillgängliga under veckans alla dagar.

img

Upphämtning av mat

Kontakta oss i god tid innan det är dags för evenemanget och berätta vad du önskar bjuda på. Självklart kan vi erbjuda även vegetariska och veganska rätter, likaså gluten- och laktosfria alternativ. Vi kommer därpå överens om en dag då du kan åka förbi och hämta upp dina beställda rätter.

img

Full cateringservice

Om du ska ha ett gediget event kan det vara skönt att slippa tänka på mat. Vi kan tillgodose dig med leverans av mat och ställa upp allting som du önskar på utsatt tid. Självklart kan vi även erbjuda utbildad personal som kan ta hand om disk och servering.

img

Hyra lokal

En catering kräver inte bara mycket mat, utan också en bra mängd utrymme. Har du dåligt med det på ditt kontor kan vi erbjuda bra priser på lokaler att hyra för ditt evenemang, helt efter dina önskemål om storlek och plats. Dessutom ser vi till att inreda det i den stil som passar bäst för tillställningen.

img

Städning

Oavsett hur städat ert event är rent tillställningsmässigt är det nästintill oundvikligt att det blir en hel del att fysiskt städa. Det kan vara allt från tappat glas till matrester på golv och väldigt mycket mer. Vi hjälper mer än gärna till med att städa både under dagen men även så efter evenemanget är slut, och ser till att det är minst lika fräscht som när ni kom in.